Tisztelt Kertész Kollégák,

2014-ben is több új termékkel bővítettük kínálatunkat. Ezek az alábbiak:


A Nutricote Total, az Osmocote Exact, az Osmocote Pro, a Ficote Total és a Multicote termékcsaládok mellet megjelent egy vadonatúj Holland szabályozott tápanyagleadású műtrágyabrand is a Florachem választékában. Ezek az EKOTE Ornamentals termékek.

Az EKOTE Ornamentals Plus termékek a jelenlegi legkorszerűbb burkolt termékek, melyeket Eric van Kaathoven, a legismertebb európai gyártó volt kutatás fejlesztési vezetője fejleszett ki. Az EKOTE Ornamentals termékcsalád 14 különböző összetételben és hatástartammal készül. A termékek részletes magyar nyelvű ismertetője ITT olvasható.

Üvegházfesték választékunkban megjelent a 2014-es fejlesztésű ReduFUSE IR termék, amely egyesíti a diffúz és az árnyékolófestékek tulajdonságait, hatékony választ adva a magyarországi nyári időjárási kihívásokra.

2014-től forgalmazzuk a holland JS System és az izraeli Paskal cégek paradicsomos klipszeit, kampóit és fürttartóit.

Ugyancsak újdonság a fekete-fehér üvegházi talajtakaró fóliák forgalmazásának megkezdése is.

Eddig is kínálatunk részét képezték, de 2014-től nagyobb hangsúlyt kapnak az Everris Landscaper Pro, Sportsmaster, a Substral és az EKOTE Sport&Green márkák gyepes termékei, melyek így együtt, már megfelelő szélességű és mélységű választékot alkotnak, melyből minden kertépítő és hobbykertész megtalálja a számára megfelelő terméket. Természetesen - mint minden, általunk forgalmazott terméknél - itt is szaktanáccsadással állunk az Önök rendelkezésére.


Köszönjük figyelmüket.


A FLORACHEM csapata