Tisztelt Kertész Kollégák,

2015-ben is több új termékkel bővítettük kínálatunkat. Ezek az alábbiak:


2014 év végén kerültek piacra a CULTILENE cég legújabb nevelőkockái, melyek nagyobb stabilitás mellett, még kedvezőbb vízgazdálkodási tulajdonságokkal rendelkeznek, segítve a még egyenletesebb és gyorsabb palántafejlődést. 2015-ben várható a rendkívül népszerű CULTILENE Gradient Technology termesztőtábla család bővítése is.

2015-ben a FLORACHEM több, új termékcsaládot vezet be a KERTÉSZETI TECHNIKAI ESZKÖZÖK kategóriájában, így megkezdjük például öntözőberendezések, permetezők, szedő- és művelőkocsik forgalmazását.

A tavaly bevezetett EKOTE Ornamentals termékcsalád - amely a jelenlegi egyik legkorszerűbb burkolt termékcsalád - 2015-ben új típusokkal egészül ki. A termékek részletes magyar nyelvű ismertetője ITT olvasható.

2014-től forgalmazzuk a holland JS System és az izraeli Paskal cégek paradicsomos klipszeit, kampóit és fürttartóit, melyek választékát 2015-ben tovább bővítjük.

Ugyancsak újdonság a fekete-fehér üvegházi talajtakaró fóliák, AC fóliák, fekete- és fehér agroszövetek választékának kiterjesztése is.

2015 folyamán az EKOTE Sport&Green termékek több, új típusát is bevezetjük ezen termékek a ma elérhető legmagasabb színvonalat képviselő gyepes termékek.

Természetesen minden, általunk forgalmazott terméknél idén is szaktanáccsadással állunk az Önök rendelkezésére.


Köszönjük figyelmüket.