TALAJTAKARÓ FEKETE-FEHÉR FÓLIA

a FLORACHEM német és holland üvegházi, fekete-fehér talajtakaró fóliákat kínál. Ezek a 150 mikron körüli vastagságú fóliák - fehér felső rétegüknek köszönhetően - visszaverik a fényt, ezzel is jelentősen növelve a növények fényellátását. Az alsó fekete réteg meggátolja az algaképződést és a gyomosodást. Minden fólia erős, UV stabil kivitelű, így az egész szezon alatt megőrzik minőségüket, a normál kertészeti termesztésben alkalmazott valamennyi vegyszernek ellenállnak. E talajtakaró fóliák használata elkerülhetetlen az üvegházi higiénia megőrzése érdekében.

Méretválaszték:

3,60 m x 300 m

4,50 m x 200 m

7,00 m x 200 m

8,40 m x 200 m

8,70 m x 200 m

Az árak szezonálisak, legalacsonyabbak a januártól - májusig tartó idöszakban, és az év vége felé emekednek, ezért - mivel saját üvegházunk méreteit tudjuk, és az évről-évre azonos - célszerű előre gondolkodni, és a megrendelést április körül leadni. Biztosan megtakarítunk vele egy kisebb összeget.

Elérhető kínálatunkban egyrétegű, fehér talajtakaró fólia is, ennek alkalmazását azonban csak igen indokolt esetben ajánljuk. Szintén muszály egy mondatot írnunk az agroszövet üvegházi használatáról, amely gyakorlatot néha ugyancsak látjuk, és - bár cégünk is forgalmaz fehér agroszövetet - üvegházban, inert közegen történő termesztésben alkalmazása komoly növényhigiéniás veszélyforrást rejt, a visszafertőződés lehetősége miatt.

Dr. Lammel Kálmán

+36209245151

Dr. Mándoki Zoltán

+36705164286