Emlékeznek még arra, amikor a ’90-es évek közepén a Vertimec és az Amistar újdonság volt? Akkor nyitottuk meg első üzletünket. Kedvező árainkkal – és szándékunk szerint: gyors, szakszerű, segítőkész kiszolgálással – hamar sok visszatérő vásárlónk lett, akik a mai napig kitartanak mellettünk. Rengeteg szeretetet és pozitív visszajelzést kaptunk tőlük az eltelt sok év alatt. Köszönet érte.

 Időközben egy nagy tudású növényorvossal bővült csapatunk, aki minden növényvédelmi kérdésben áll partnereink rendelkezésére. Az üzletünkbe behozott „beteg” növényeket a helyszínen – illetve ha további vizsgálatot igényel: a szaklaboratóriumban – megvizsgálva, a leghatékonyabb védekezést tudjuk javasolni.

 Mindig nagy hangsúlyt helyeztünk az újdonságok felkutatására. Sok szer (pl.: Amistar, Vertimec, Actara, Floramite, Zoom,… ) dísznövény-engedélyeztetési eljárásában nyújtottunk a gyártóknak segítséget. Nagy tapasztalatunk van a dísznövényben használható szerek alkalmazásában, dozírozásában, keverhetőségében.

 Növényvédőszereink árainak versenyképességéről az Árlista menüpontban győződhetnek meg. Az ott található árak alapárak, melyből a vásárlási tételnek és az éves forgalomnak megfelelően további jelentős kedvezményt tudunk nyújtani.